Waarom kies jij voor Rootz?

Bij Rootz werk je in de mooiste en vernieuwende salon van West-Brabant. Daarnaast kun jij meegroeien in ons team, wie wilt dat nou niet? Er zijn zoveel disciplines vanuit de basis als kapper waarmee je het mooie kappersambacht nog interessanter kan maken! Rootz in samenwerking met La Biosthétique is een gouden greep.

Samen naar Total Beauty!

Meer dan knippen!
Total beauty concept!
Trainingen!
De beste producten!
Leuk team!

Check onze video!

Vacature: Top Stylist

Ben jij een ervaren topstylist en op zoek naar een baan die je meer oplevert? Rootz kan je dit bieden. Wij werken met een variabel beloningssysteem, waardoor je actief kunt meewerken aan hoeveel je per maand verdiend. Meer omzet = meer verdienen!

 

Wat wij van jou verwachten

Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde mensen die hun passie voor beauty met elkaar delen. Wij zijn op zoek naar mensen die deze passie óók hebben. Wil jij doorgroeien in een specialisatie als visagist, beauty therapist, hoofdhuidspecialist, krulspecialist of color technician? Samen met La Biostetique, onze partner in Total Beauty, is doorgroeien voor iedereen binnen handbereik! Heb je al ervaring met deze specialisaties, dan is dat een grote pré!

 • je vindt het leuk om in een hecht team te werken;
 • je bent op zoek naar een uitdaging;
 • targets motiveren je om het beste uit jezelf te halen;

Sta je te popelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Klik op de knop solliciteer!

Vacature: Salonmanager

Ben jij van nature een multitask talent, vind je het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn en heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als salonmanager in spé neem jij het voortouw en zorg je voor een vlekkeloos verloop van elke werkdag voor jou en je collega’s!

 

Wat wij van jou verwachten

Samen met ons team creëren we de mooiste dingen omdat we altijd met elkaar in verbinding staan op de werkvloer en als team het beste uit onszelf naar boven halen voor het mooiste resultaat. Om bij te dragen aan de ontwikkeling van het team zijn wij op zoek naar iemand die voor next level hospitality in de wieg is gelegd. Herken jij jezelf in je volgende punten, dan zijn wij op zoek naar jou!

 • je neemt graag initiatief;
 • je bent leergierig en bereid om basiskennis op te doen;
 • social media is écht jouw ding;
 • je bent goed in het plannen van een agenda;
 • je kunt werken volgens een planning;
 • affiniteit met softwareprogramma’s;
 • je vindt horecagerelateerde taken ook leuk.
 • je vindt het leuk om het advies te geven
 • je bent bereidt het interieur netjes te houden

 

Wat wij jou kunnen bieden

Als je jezelf in de bovenstaande punten herkent, flexibel inzetbaar bent en bereid bent om op zaterdag te werken, dan maken wij graag kennis met je! Wij helpen je graag bij het zetten van de volgende stap in je carrière. Je krijgt bij ons namelijk volop de kans om je te ontwikkelen en de manager te ondersteunen, zodat je op een comfortabele manier kunt doorgroeien tot assistent-manager!

Het salaris dat je ontvangt is bespreekbaar, het aantal uren is minimaal 24 uur en de indeling is bespreekbaar. Ben jij benieuwd naar wat wij je te bieden hebben, heb je minimaal 5 jaar ervaring en sta je te popelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Klik op de knop solliciteer en mail je motivatie en cv!

We hopen je snel te zien!