Regio opleiding Academy La Biosthetique

We zijn trots dat we onze salon kunnen laten groeien doordat we meer ruimte hebben en ons team is gegroeid in aantal en in kennis en kunde. Doordat laatste meer kracht bij te zetten zijn we in 2020 begonnen met een nieuwe invalshoek. We zijn tegelijkertijd met de opening van onze nieuwe locatie namelijk ook gelijk voor het merk La Biosthetique een regio opleidingslocatie begonnen. We hebben daardoor een kruisbestuiving met collega’s uit heel de Benelux. Salons komen met hun teams op de van Gilselaan in Roosendaal trainen. We werken samen om onze niveaus te verbeteren. We bespreken met elkaar onze ervaringen in de salons. Wat gaat goed, wat kan beter. Dit is fantastisch om te zien en te ervaren. Zo worden onze visies verbreed, zie je dat er nog meer is dan alleen je eigen salon.

Zo hebben wij al jaren een fijne samenwerking met Tourmaline in Waalre. Deze salon heeft een hoog niveau en zeker op het gebied van kleuringen in lang haar steken ze er echt boven uit. Zij trainen ons wij trainen hun. Samen met het merk La Biosthetique waar we allebei dit jaar mee zijn begonnen en waar we nu al helemaal vertrouwd mee zijn.

Eigenaresse Karin Peeters van Tourmaline is een echt vakidioot. Ze zit al heel lang in het vak maar leert nog elke dag en traint nog zoveel ze kan om bij de blijven in onze snel veranderde markt. Haar dochter Indra is internationaal bekend in het vak en traint al jaren salons op kleur en styling-gebied. Ze werkt mee op verschillende internationale podia en achter de schermen bij de fashionweek. Binnenkort komt Indra weer naar onze salon en daar verheugt ons team zich nou al op. Een boost aan inspiratie komt weer naar de van Gilselaan in Roosendaal. Ze gaat ons team weer trainen om ze weer de nieuwste technieken bij te brengen. Hoe fijn is dat, trainen en adviseren en de klant een up to date kleurtechniek te geven.

De klassieke High Lights komen terug, daarover later meer.

Lieve groeten van Anke