Rootz de Podcast

Rootz de podcast

Duik dieper in de wereld van beauty en haar met boeiende gesprekken, deskundige inzichten en de laatste trends. In onze aankondigingsvideo krijg je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten. Abonneer nu en mis geen enkele aflevering!

Aflevering 1

In deze eerste aflevering nemen wij, Sten en Anke van de luxe wellness salon Rootz in Roosendaal, je mee op een persoonlijke reis. We delen onze verhalen over hoe we zijn begonnen in het kappersvak, de inspiraties en uitdagingen die we onderweg zijn tegengekomen, en hoe onze passie voor haarverzorging en styling is gegroeid.

Aflevering 2

Vandaag praten we met Indra Rengers, een expert in haarkleuring. Indra deelt haar kennis over de nieuwste trends en technieken in haarkleuren en geeft tips voor een levendige en gezonde look. Luister mee voor een boeiend gesprek over de kunst en wetenschap van haarkleuring.

Aflevering 3

In deze aflevering van “Rootz de Podcast” gaan Anke en Sten diepgaand in op hun persoonlijke ervaringen in het kappersvak. Ze delen unieke verhalen en inzichten die ze hebben opgedaan tijdens hun reizen als kappers. Luister naar boeiende anekdotes van hun bezoeken aan Londen, Parijs, en Dubai, en ontdek hoe deze wereldsteden hun visie op haarkunst en stijl hebben be├»nvloed.

Aflevering 4

Anke en Sten nodigen een van hun meest loyale klanten uit voor een gesprek rechtstreeks uit de gezellige kapsalon in het hart van Roosendaal. Duik met ons mee in de unieke werkwijze van Rootz, die ervoor zorgt dat onze klanten steeds weer terugkomen. Ontdek de geheimen achter onze tevreden klantenkring en laat je inspireren door de persoonlijke verhalen die onze salon uniek maken.