Over Rootz

Een unieke salon in Roosendaal

We hebben van onze kapsalon een bijzondere plek gecreëerd anders dan de reguliere salons. Kleinschalig en persoonlijk waar onze gasten de volle aandacht krijgen. Samen met ons team creëren we de mooiste dingen omdat we altijd met elkaar in verbinding staan op de werkvloer en als team het beste uit onszelf naar boven halen voor het mooiste resultaat.

Leer mij kennen

Anke

Anke is mede-eigenaar en de drijvende kracht achter het succesvolle team van Rootz. Anke is een echte haarartiest, geboren voor het vak. Al jaren begeleidt ze haar team op professionele wijze. Daarnaast is ze sociaal, en na een goed gesprek zit het haar van haar klant als gegoten. Anke is als haarstylist gespecialiseerd in hoofdhuidproblematiek. Ze is tevens visagist.

Leer mij kennen

Sten

Sten is samen met Anke de drijvende kracht achter Rootz. Hij is steeds meer achter de schermen actief om alles voor de schermen goed te laten verlopen. Daarnaast is hij vooral kapper, visagist en ligt zijn focus bij de huidverzorging van La Biosthetique. Sten verzorgt de facial behandelingen bij Rootz en is gespecialiseerd in hoofdhuidproblematiek.

Leer mij kennen

Linda

Linda is een vast gezicht bij Rootz als allround kapster en is van alle markten thuis. Ze is met haar tomeloze energie nooit te beroerd om iets aan te pakken en ‘kom maar op’ is haar motto. Linda is opgeleid bij La Biosthetique tot hoofdhuidspecialist.

Leer mij kennen

Melanie

Melanie is allround kapster en bij Rootz opgeleid. Met haar geweldige communicatieve vaardigheden en knipkunsten heeft ze al veel klanten aan zich weten te binden. Haar folietechnieken zijn haarfijn en lang haar is echt helemaal haar ding, maar voor het herenvak draait ze haar hand ook niet om. Melanie is opgeleid tot hoofdhuidspecialist bij La Biosthetique.

Leer mij kennen

Kim

Kim is colorist bij Rootz. Ze heeft haar diploma’s stevig op zak. Een topper op het gebied van folie – en balayagetechnieken. En op het gebied van beauty. Kim is namelijk eveneens wenkbrauwspecialist en een kei in de touwtechniek.

Leer mij kennen

Esmee

Esmee is een ster in kleuren. Ze weet als colorist raad met alle kleurtechnieken. Folies, balayages en combinatiekleuringen, daar wordt Esmee blij van. Daarnaast kun je bij haar terecht voor een mooi glad gezicht of prachtige wenkbrauwen. Ze is tevens wenkbrauwspecialist en beheerst de touwtechniek.

Leer mij kennen

Bergitha

Bergitha is de front desk medewerkster van Rootz en heeft haar eigen PMU-praktijk in het pand. Ze is gespecialiseerd in permanente make-up en huidpigmentatie. Bergitha verricht wonderen en kan mannen en vrouwen met inhammen of kalende plekken helpen door het tekenen van haartjes op de hoofdhuid.

Salon in een karakteristiek pand

Vroeger een apotheek, nu een totaalconcept in haar en beauty. Twee werelden die in het heden wonderbaarlijk dicht bij elkaar komen. Waar ons klassieke pand jaren geleden diende als centrum voor medicijnen, fungeert de locatie nu als adres voor gezond haar en een gezonde huid. En daarvoor hebben wij ons eigen medicijn: extra zorg voor hoofd en huid én de producten van La Biosthetique.