Over Rootz

Een unieke salon in Roosendaal

We hebben van onze kapsalon Rootz een bijzondere plek gecreëerd anders dan de reguliere salons. Kleinschalig en persoonlijk waar onze gasten de volle aandacht krijgen. Samen met ons team creëren we de mooiste dingen omdat we altijd met elkaar in verbinding staan op de werkvloer en als team het beste uit onszelf naar boven halen voor het mooiste resultaat.

Leer mij kennen

Anke

Anke is mede-eigenaar en de drijvende kracht achter de succesvolle kapsalon Rootz. Anke is een echte haarartiest, geboren voor het vak. Al jaren begeleidt ze haar team op professionele wijze. Daarnaast is ze sociaal, en na een goed gesprek zit het haar van haar klant als gegoten. Anke is als haarstylist gespecialiseerd in hoofdhuidproblematiek. Ze is tevens visagist.

Leer mij kennen

Sten

Sten is samen met Anke de drijvende kracht achter Rootz. Hij is steeds meer achter de schermen actief om alles voor de schermen goed te laten verlopen. Daarnaast is hij vooral kapper, visagist en ligt zijn focus bij de huidverzorging van La Biosthetique. Sten verzorgt de facial behandelingen bij Rootz en is gespecialiseerd in hoofdhuidproblematiek.

Leer mij kennen

Linda

Linda is een vast gezicht bij Rootz als allround kapster en is van alle markten thuis. Ze is met haar tomeloze energie nooit te beroerd om iets aan te pakken en ‘kom maar op’ is haar motto. Linda is krulspecialist. (opleiding Curl System) Met een specifieke aanpak, speciale scharen en een uitgebreide treatment behandeling tovert ze de mooiste krullen.

Esmee Rootz Roosendaal

Leer mij kennen

Esmee

Esmee is Topstylist, van alle markten thuis. Ze is op knipgebied een creatieve duizendpoot, ze denkt graag wat meer out of the box. Folies, balayages en combinatiekleuringen, daar weet Esmee ook wel raad mee! Ze is ook nog eens gek op wenkbrauwen stileren, dat doet ze op de oosterse manier, namelijk met het touw.

Leer mij kennen

Melanie

Melanie werkt alweer jaren bij Rootz. Als junior bij ons binnengekomen en inmiddels topstylist en specialist in lang haar. Ze beheerst alle folie technieken als geen ander. Ze draagt graag nieuwe ideeën aan en is super sociaal en altijd 100% zichzelf.

Leer mij kennen

Tamara

Tamara werkt sinds september 2022 bij ons! Al jaren werkt ze als topstylist en heeft ze ervaring opgedaan in verschillende salons. Als je haar vraagt wat ze nou echt het allerleukste vindt? Knippen en vooral het herenvak! Tamara is echt gepassioneerd met haar vak bezig. Mooi om te zien hoeveel liefde zij in haar vak legt.

Leer mij kennen

Selma

Selma is salonmanager bij Rootz. Ze is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ze ondersteunt het team in alles om ze zo flexibel en vlot mogelijk te kunnen laten werken. Selma heeft veel ervaring in de hospitality en dat is wat we bij Rootz nou zo belangrijk vinden, service met een glimlach! Selma is van meer markten thuis. Zo geeft ze ook kleine service behandelingen en kan ze de klanten adviseren over het assortiment van La Biosthetique.

Salon in een karakteristiek pand

Vroeger een apotheek, nu een totaalconcept in haar en beauty. Twee werelden die in het heden wonderbaarlijk dicht bij elkaar komen. Waar ons klassieke pand jaren geleden diende als centrum voor medicijnen, fungeert de locatie nu als adres voor gezond haar en een gezonde huid. En daarvoor hebben wij ons eigen medicijn: extra zorg voor hoofd en huid én de producten van La Biosthetique.