Passie

Soms zie ik klanten binnenkomen waarvan mijn hart gelijk sneller gaat kloppen.
Ik weet en voel gewoon oho daar kan ik iets heel moois van maken. Maar omdat te bereiken is het belangrijk dat er eerst een goed eerlijk en overtuigt advies wordt gegeven.
Mijn aanpak is altijd de klant eerst zijn of haar verhaal te laten doen. Wat zijn hun ervaringen? Hoe beleven ze zelf hun haar? Als ik daarna de ruimte krijg om mijn advies te mogen geven en te mogen uitvoeren… Dat is fantastisch.

Laatst nog.. een dame komt op haar eerste afspraak bij ons.
Ik schatte haar half de 70. Zo’n mooie heldere blik en frisse huid.
Mij viel gelijk op dat haar haar niet in balans was met haar gezicht. Botte harde lijnen die haar in haar uitstraling onnodig strenger maakte.
Ze had prachtig natuurlijk grijs haar. Haar lok sprong er wel uit die was nagenoeg wit.

Ze was niet gelukkig met haar haar en gaf mij de ruimte die ik nodig had om haar goed te kunnen adviseren.
Nu zijn we inmiddels drie afspraken verder en heb ik het haar naar mijn hand mogen zetten.
De coupe is inmiddels langer, zachtere lijnen en meer gelift. Haar kleur hebben we iets intenser grijs gemaakt waardoor er een zachtere balans is ontstaan in haar kleur maar ook in haar gezicht. Haar huidskleur is nu nog mooier. Ik ben blij dat ik met ons mooie vak mensen zekerder kan maken, meer in balans kan laten zijn. Zeker in deze tijd waar Corona de boventoon voert.

Lieve groetjes van Anke