Lipokerine A

Ik hoor in de wandelgangen wel eens, ‘Rootz is niet goedkoop’. Of ‘die dure kapper’.
Klopt helemaal of toch niet?
Als je kijkt naar kapsalons in de zuid west regio dan zijn we misschien wel wat duurder maar we zijn dan ook anders dan de gemiddelde salons.
Met ons Total Beauty merk La Biosthetique zijn we gelijk exclusief in de regio.
Het maakt dat we het beste op haar en huid gebied kunnen aanbieden. Echte problemen kunnen oplossen. Niet alleen de symptomen onderdrukken maar ook echt onze klanten kunnen verlossen van een hoofdhuidprobleem door de oorzaak aan te pakken.

Zo ook mijn nichtje uit Rotterdam. Ik weet in die twintig jaar dat ik kapper ben dat zij het liefst elke dag haar haar zou willen wassen omdat het zo snel vet wordt.
Ze heeft al zoveel geprobeerd maar niks hielp. Totdat wij La Biosthetique in huis kregen. Een sublijn van La Biosthetique is de Methode lijn. In de salon zeggen wij wel eens om te verduidelijken, de apothekerslijn. Ik adviseerde mijn nicht Lipokerine A, de shampoo voor overmatige talgproductie. Eindelijk kan ze haar wasbeurt minimaal drie dagen uitstellen. Ze is er heel gelukkig mee en voelt zich zelfverzekerder.

Lipokerine A zorgt dat de hoofdhuid kalmeert en werkt talg regulerend door onder andere zoethoutwortel, paardenkastanje, eiwitten uit gist en aminozuren van haver.

Dus iemand echt van een probleem af helpen is alles waard!