Rootz Kappers, The Natural Hair Wellness, is de kapsalon in Roosendaal in huiskamerstijl waar aandacht, verwennen en ontspannen de keys zijn.

Kapsalon Rootz zit aan de Raadhuisstraat 62 in Roosendaal. De Raadhuisstraat bevindt zich in het centrum van Roosendaal. In het centrum bevinden zich de overdekte winkelcentra, de Roselaar en Passage. (Vroeger ook de biggelaar, maar deze is nu leeg en gesloten, wel is er hier nog een parkeergarage) Er zijn winkels in onder andere de Raadhuisstraat, Dokter Brabersstraat, Nieuwe Markt, Oude Markt, Oostplein, Roselaar, Roselaarplein. Aan de westkant bevindt zich sinds 2006 het factory outlet center.

Parkeren in Roosendaal:

Op koopzondagen kunt u voor max. € 2,00 parkeren in de diverse parkeergarages. Iedere zondag zijn van 12.00 tot 17.00 uur alle winkels open en er is altijd watextra’s te beleven. In parkeergarages Roselaar, Mill Hill en Liga kunt u vanaf 11.15 uur tot 18.00 uur parkeren.

De Roosendaalse binnenstad behoort bij de meest gastvrije binnensteden van Nederland. De ruime parkeervoorzieningen van Parkeer Beheer dragen hieraan bij. Parkeer Beheer nodigt u uit om te parkeren in één van de 5 parkeergarages in de Roosendaalse binnenstad. Parkeergarage Nieuwe Markt 24/7 open!