Specialisten

Anke en Sten

zijn de drijvende kracht achter Rootz.
We kennen elkaar al sinds de opleiding en zijn altijd met elkaar verbonden gebleven tot het tijd werd om onze krachten te gaan bundelen. Samen zijn we gaan brainstormen en ontstond Rootz.
We hebben een bijzondere plek gecreëerd anders dan de reguliere salons. Kleinschalig en persoonlijk waar onze gasten de volle aandacht krijgen. Samen met ons team creëren we de mooiste dingen omdat we altijd met elkaar in verbinding staan op de werkvloer en als team het beste uit onszelf naar boven halen voor het mooiste resultaat.

Gülgün: Master Stylist

Gülgün is ons groeiende bedrijf komen versteken. Door haar jarenlange ervaring laat zich niet gauw uit het veld slaan. Ze is de rustheid zelve op de werkvloer. Gülgün is een gepassioneerde vakvrouw die 24/7 met haar vak bezig is. Gülgün heeft daardoor ook veel volgers op social media zowel in Nederland als in Turkije. Ze schrijft ook een blog voor Estetica Turkiye over ons mooie kappersvak. Gülgün was als in eerste in Nederland gespecialiseerd in het Oosters epileren

Debby: Topstylist.

Debby haar perfectionisme heeft haar al heel wat vaste klanten bezorgd. Debby: ‘Zuiver knippen zorgt voor een goed vallende coupe waar mijn klanten lang plezier van hebben. Een klant over Debby: ‘Debby weet bij de volgende behandeling precies waar we de vorige keer gebleven waren en dat geeft vertrouwen’!